woensdag 1 juli 2009

Teaminformatie Piet en Andries



Team 1309: Wij zijn twee pensionada's, die sinds kort de schaarse vrije tijd op een bijzondere manier willen invullen, naast de vrije tijd die met de gezinsleden op een meer normale manier inhoudt krijgt: zoals vakantiebestemmningen binnen Europa en het sleutelen aan en het rijden in oldtimers.
Wij gaan niet met een van onze oldtimers omdat die niet voldoen aan het uitgangspunt van de 500 euro.En bovendien met een gemiddelde van 100 tot 200 km per dag zou de reistijd, met de nodige rustpunten, tussen de 50 en 100 dagen in beslag zou nemen. En dat stuit op weerstand van het thuisfront.
Daarom hebben we een youngtimer aangeschaft en wel een CHRYSLER VOYAGER 2.5I SE uit de vorige eeuw (1995) en met een kilometerstand van 256.000 moet het mogelijk zijn om daar nog zo'n 8.000 km aan toe te voegen en dat de nieuwe eigenaars in Afrika er nog veel plezier aan beleven.

Over de auto:
Direkt na onze inschrijving in januari zijn we op zoek gegaan naar een geschikte barrel. Uitgangspunt daarbij was, dat de auto geschikt gemaakt zou kunnen worden om er redelijk comfortelijk in te kunnen slapen. Na lang zoeken denken wij er met deze Chrysler er redelijk in geslaagd te zijn. De plaatselijk garage van Opijnen heeft hem geleverd voor het toegestane barrelbedrag en de overwaarde daarmee gesponsord. Bovendien heeft hij hem APK gekeurd.




1 opmerking:

  1. Beste Piet & Andries, Wat een leuk idee om aan deze rally mee te doen, hebben jullie bezwaar tegen twee passagiers op de achterbank? veneem graag! Paul & Twan

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!